College i USA?

Den perfekte måde at kombinere Elitesport med Videregående Uddannelse.
Lad os komme igang
Bliv Student Athlete på College i USA

Hvad går jeg ind til?

Professionelle faciliteter.

USA er et af de mest materialistiske lande i verden og det nyder vores atleter godt af.
Oplev faciliteter og professionelle setups, som de færreste klubber i Europa kan følge med på.

En unik hverdag.

Student Athletes på College i USA har en hverdag som man ikke finder mange andre steder. Hver dag er ny mulighed for at blive bedre, stærkere eller klogere og din dag vil være pakket med træning, studie, spisning, afslapning og lidt mere træning.
Med et stort fokus på samspillet mellem det sportslige og akademiske kan du designe dit skema, så det passer til dig og dine forudsætninger for at præstere både på banen og i klasselokalet.

Hverdagen for Student Athlete på College

Stor fankultur.

Atleterne på College er samlingspunktet på Campus. Til de største events kan der samles op til 110.000 når der skal ses amerikansk fodbold. Flere og flere tilskuere samles også til de europæiske fodboldkampe hvor UCSB for nyligt slog rekorden med 17.000 tilskuere.


Nye venskaber og et internationalt netværk.

Selvom der selvfølgelig er mulighed for at trække sig tilbage på sit værelse for sig selv, står det sociale aldrig rigtigt stille på College!
Du spiser, studerer, træner, rejser, slapper af og fester med dine holdkammerater og medstuderende. Helt uundgåeligt, vil du få en masse nye venskaber og et internationalt netværk for fremtiden.

En samling af billeder fra vores mange NSSA-derbies, hvor vores klienter møder hinanden på kryds og tværs i løbet af sæsonen

Mange forskellige uddannelsesmuligheder.

På College har du mulighed for at gennemføre hele din videregående uddannelse. I sidste ende vil det dog altid være op til dig ift. hvor langt dit ophold skal være.
Hvert et år. Hvert et gennemført semester. Hver et gennemført fag, kan du bruge senere hen på dit CV eller som merit, hvis du vil færdiggøre din uddannelse andetsteds.

Professionelle muligheder efter College.

Både på herre- og kvindesiden er der flere professionelle ligaer, hvor en lang række tidligere Collegespillere tørner ud til dagligt.
De professionelle ligaer samt det generelle talentarbejde i USA, oplever lige nu kæmpe vækst og endnu flere lykkedes med at tage skridtet fra Collegefodbold til MLS. Vi har et kæmpe stort mål om at have hjulpet en Collegespiller som senere hen får debut i MLS eller NWSL – måske er det dig?

Vores sociale community.

Vi gør rigtigt meget ud af at følge vores klienter på deres rejse i USA. Det deler vi hyppigt på vores sociale medier, hvor du kan blive endnu klogere på hele Collegeuniverset og måske se en spiller eller 2 som du kender, der løber rundt i USA.

Det vores klienter siger.

Vi hjælper vores klienter med at samle på oplevelser, udfordringer og minder.

Det har for mig personligt været en fornøjelse at arbejde sammen med NSSA. Jeg har været i trygge hænder og arbejdet sammen med folk der virkelig har styr på hvad de laver og hvordan det skal gøres. Jeg kan stærkt anbefale NSSA til folk der drømmer om deres livs fedeste 4 år på College

Luca Costabile, Maryland University

Hvis du, din søn eller datter har en drøm om at prøve hvad det vil sige at gå på college I USA kan jeg varmt anbefale NSSA, de hjælper og guider dig fra start til slut. Et par fantastiske gutter, som er der til at svarer på de spørgsmål der nu måtte komme op under processen. Man kan virkelig mærke at NSSA-teamet går op i dig som klient, samt elsker hvad de laver, hvilket bidrager til en tryg og rar oplevelse. største anbefaling herfra!

Mikkel Gøling, Young Harris College

Besluttede mig for at skifte College og uden overhovedet at være en af deres atleter, hjalp Gustav mig med at række ud til et College, som jeg nu er endt med at skrive under med. Det siger meget om hvordan de er der for deres atleter – også i løbet af årene man er i USA, hvis man vælger at ville transfer, at de også hjælper i den proces.

Anna Trøsløv, Old Dominion University

Lad os komme igang

Vores Team.

Vi startede i 2020 som en gruppe tidligere student athletes, der oplevede et behov for en personlig g gennemsigtig proces, hen imod det der er et utal af sportslige og akademiske muligheder i USA.
Hele vores vision er bygget på at være dem vi selv manglede da vi satte jagten ind på et Scholarship.
Vi ved hvor udfordrende det er.
Vi ved hvor fantastisk det er.
Vi har selv været der.

Lad os komme igang
Fueling your ambition

Vi har hjulpet mere end 250 danske atleter afsted til USA.


Maximering af dine muligheder

Vores vigtigste opgave er at promovere dig og din profil til vores netværk af Colleges og herved skaffe dig det bedste mulige Scholarship ud fra de sportslige, akademiske og økonomiske forudsætninger som vi sammen har fremsat.


Hjælp til hele Processen og alt det praktiske

Hele processen og alt det praktiske der vedhører et ophold på College i USA er både tidskrævende og komplekst. Vi har heldigvis fuldstændigt styr på det. Vi hjælper til og guider således at alt er klaret på korrekte måde, i rette tid og uden at du skal bruge utallige timer på det.


Din faste kontaktperson i USA.

Når du er kommet til USA, vil du ofte have spørgsmål, behov for hjælp eller blot brug for sparring med nogle som har prøvet det på egen krop. I løbet af processen, kommer vi til at lære hinanden godt at kende og vi sidder klar til at hjælpe dig over både telefon og e-mail.

Da det er normalt at skifte College i løbet af de forskellige semestre, hjælper vi dig selvfølgelig også med det!

Fortæl os om dig selv.

Vi kontakter dig hurtigst muligt herefter.
Collegeprocessen

Dit fulde navn

Telefonnummer

E-mail

Din årgang

Din Sportsgren

Sportslig Baggrund

Akademisk Baggrund

College Recruiters of The North.
De spørgsmål vi møder oftest

FAQ

College i USA er et uddannelsessted på gymnasie- eller universitetsniveau, ofte med tilhørende boliger for de studerende. 
Her samles alle aktiviteter – sport, studie, stadions, mad indkøbsmuligheder på Campus og føles ofte som en lille by i sig selv. 

College svarer i Danmark, til det som vi herhjemme kender som grunduddannelse, bacheloruddannelse eller en mellemlang uddannelse. I USA deles de 3-4 år op i 2 dele. 

 

Der er ingen fast aldersgrænse for at blive optaget på College i USA. 
Først og fremmest, kan du jo både læse Bachelor, en Master og tage på Exchange et semester. 
Det afgørende er om du har færdiggjort en ungdomsuddannelse; HHX, STX, HTX, HF, EUX eller EUD. 
Dette er det primære krav for at blive optaget. 
De fleste nye studerende på College, starter når de er 17-21 år. 

 

Udover at du skal have gennemført en ungdomsuddannelse,  er der ikke nogle specifikke akademiske krav for at kunne komme på College i USA.
Næsten uanset hvilket akademisk niveau du er på, vil det være muligt for os at sikre et College til dig.

Når det så er sagt, vil dine gymnasiekarakterer og engelske sprogtests have indflydelse på hvilket College der passer bedst til dig, da alle skolerne derovre har specifikke og individuelle krav.

Alt i alt, vil kombinationen af din sportslige og akademiske profil afgøre hvor mange tilbud du modtager fra de forskellige Colleges.
Det skal også nævnes, at det er et krav at alle internationale studerende gennemfører en engelsk sprogtest (TOEFL eller DUOLINGO), for at kunne kvalificere sig til skolegang i USA. 

Der er ikke nogle specifikke  sportslige krav for at kunne komme på College i USA.

Når det så er sagt, vil dine resultater, dit niveau og din samlede spillerprofil have stor indflydelse på interessen fra skolerne og hvor mange tilbud du vil få.
Ligesom med de akademiske krav, er det det samlede billede af dig både sportsligt og akademisk der afgør hvor interessant du er for de forskellige Colleges. 

USA er et stort land med rigtigt mange Colleges, der tilbyder sport og studie under utroligt gode forhold.

Skoleåret er typisk inddelt i 2 forskellige semestre: Efterårs-og forårssemesteret. (Fall and spring).
… Og en lang sommerferie herimellem!
Hvert semester er omtrent 4 måneder langt.

På ingen måde! 
Der er først og fremmest forskellige måder at konstruere dit ophold på; 
Aktivt sabbatår. 
Bachelor. 
Exchange. 
Master. 
Hvert et fag, semester og år du gennemfører kan tilføjes til dit CV og bruges som merit på eventuel senere uddannelse. 
Du er ydermere heller ikke bundet af det Scholarship som vi har hjulpet dig med at få i hus. Du kan frit rejse hjem. 

Prisen for at gå på College i USA afhænger af hvilken skole du vælger. Jo mere anderkendte, jo dyrere er de.
En enkelt studerende på en videregående uddannelse, koster det offentlige i Danmark 100.000 kr. i gennemsnit.
Dette gennemsnit er lidt højere i USA. Som nævnt, varierer priserne hos de forskellige Colleges og kan ligge på alt imellem 70.000 kr. til 250.000 kr.
Uden et Scholarship kan dette blive en rigtigt dyr affære.
Det er netop her vi kommer ind i billedet; Igennem promoveringen af din akademiske og sportslige profil, kan vi sørge for helt eller delvist at dække omkostninger igennem et Scholarship.

Vi er med dig under hele forløbet som vedrører et ophold på College i USA – før, under og efter.
Vores service kan inddeles i 3 overordnede elementer: 

Maximering af dine muligheder
En af vores vigtigste opgaver er at promovere dig og din profil til vores netværk af colleges og herved skaffe dig det bedst mulige scholarship ud fra de sportlige, akademiske og økonomiske forventninger og forudsætninger som vi sammen har fremsat.

Hjælp til hele processen og alt det praktiske. 
Hele processen og alt det praktiske der vedhører et ophold på College i USA er både tidskrævende og meget kompleks. Vi har heldigvis fuldstændigt styr på det. Vi sørger for at alt klares på korrekte måde, i rette tid og uden at du skal bruge utallige timer på det.
Vi er med dig hele vejen i USA.
Når du er kommet til USA, vil du ofte have spørgsmål, behov for hjælp eller blot brug for sparring med nogle som har prøvet det på egen krop. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og når du når hertil, kender vi allerede hinanden godt. Da det er normalt at skifte college i løbet af de forskellige semestre, hjælper vi dig selvfølgelig også med det som en del af vores fulde service. 
Det perfekte Collegeforløb starter ca. 1 års tid før afrejse.
Jo hurtigere du er ude – i jo bedre tid vi er ude med promoveringen af din profil – des flere scholarships har de forskellige Colleges stadig tilgængelige. Collegetrænere og deres rekrutteringsstab er generelt ude i god tid, da der er stor konkurrence omkring de bedste atleter.
Udover dette, er der en masse formalia som bliver en del lettere og mindre stressende, hvis man er ude i god tid.

Når dette er sagt, kan vi hjælpe dig på alle tidspunkter – om det er en måned før påtænkt afrejse eller 2 år. Hovedreglen er dog; Jo tidligere du er ude, jo bedre muligheder har du.