Hvem er vi

Nordic Soccer Scholarship Association

- NSSA din sikre vej til USA

NSSA

NSSA blev officielt stiftet i September 2017 af Gustav S. Fink-Jensen & Marcus Have Nordgard. Begge har tidligere spillet fodbold på eliteplan i Danmark, men studerer begge på hhv. San Francisco State University (CA) og Fairfield University (CT). Gustav og Marcus besluttede sig i sommeren 2016 for at etablere et firma, som skulle give andre fodboldatleter i Danmark den samme mulighed for at få samme sportslige oplevelse, som de selv har haft. Begge parter beskriver oplevelsen i USA som værende deres livs bedste beslutning.


- En detaljeret beskrivelse af sportslige bedrifter i USA må ikke fremgå på hjemmesiden grundet college-sport-forbundet NCAA´s atlet regelsæt. Dog vil der naturligvis præsenteres en detaljeret beskrivelse af deres fodbold oplevelse i USA ved NSSA's møde med deres klient.

Kontakt:


E-mail: Recruiting@nssa.dk

Tlf nr: +45 26 19 93 28

Facebook: 

NSSA.DK

Gustav Fink

Marcus Nordgard

Instagram: NSSADK


GUSTAV SKOVGAARD FINK-JENSEN

Gustav Skovgaard Fink-Jensen er født den 13. november 1995 på Østerbro. Gustav blev student fra Øregård Gymnasium i 2014 og spillede på daværende tidspunkt på BK Frems førstehold i Valby. Efter flere ungdomsår hos BK Frem, og en enkelt sæson under træneren Henrik Jensen på førsteholdet i BK Frem, skiftede Gustav i starten af 2015 tilbage til sin barndoms klub BK Skjold på Østerbro, hvor han spillede på førsteholdet, indtil han sommeren 2015 begyndte at Methodist University, North Carolina i USA. Gustav studerer nu International Business på San Francisco State University, Californien.

MARCUS HAVE NORDGARD

Marcus Have Nordgard er født den 8. september 1995 i Skovshoved. Marcus blev student fra Øregård Gymnasium i 2014. På daværende tidspunkt spillede han på HIKs førstehold i Hellerup efter flere ungdomsår i Skovshoved IF, B.93 og HIK. Marcus spillede i HIK indtil han i 2014 begyndte at studere på Hartwick College, New York. Marcus studerer nu International Business and Finance på Fairfield University, Connecticut i USA.